Mopopajan säännöt

Mopopoikien ja Kylätoimikunnan 25.4. 2019 kokouksessaan hyväksymät mopopajan säännöt:

MOPOPAJAN SÄÄNNÖT

• Paja on kyläyhdistyksen hallinnoimassa rakennuksessa.
  • Kyläyhdistys on hankkinut mopopajaan työkaluja yhteiseen käyttöön, joita on käsiteltävä kuin omia työkalujaan. Rikkoutumisista tai katoamisista on ilmoitettava välittömästi mopopajan vastuuhenkilölle.
  • Jokainen huolehtii henkilökohtaiset tarvikkeet ja aineet mopojen, pyörien yms. korjaukseen ja huoltoon.
  • Mopopaja ja sen ympäristö on kaikin tavoin päihteetöntä aluetta.
  • Mopopajassa jokainen huolehtii tilan siisteydestä.
  • Öljyt ja muut aineet kaadetaan niihin varattuihin astioihin, ei koskaan maahan.
  • Mopopaja on lukossa oleva tila, johon avaimet on saatavissa mopopajan vastuuhenkilöltä.
  • Mopojen tai muiden laitteiden kokeileminen ja käyttö ulkoalueella on kielletty äänihaitan vuoksi AnnaCatharinassa olevan tilaisuuden aikana sekä joka päivä 21-09 välisenä aikana.
  • Mopoilussa käytämme aina kypärää ja muita mahdollisia suojavarusteita sekä olemme huolellisia ajokäyttäytymisessämme.
  • Rekisterissä eli tieliikennekäytössä olevia moottoreita emme viritä.
  • Mopopajan vastuuhenkilönä toimii Jukka Nokelainen.
  • Me allekirjoittaneet olemme sitoutuneet noudattamaan mopopajan sääntöjä.