Mopopaja

Kyläyhdistys on vuokrannut  Savonlinnan kaupungilta Varparannalta varastorakennuksen, joka pitää sisällään myös entisen autotalli-/ pajatilan.

Tähän tilaan on perustettu kylien nuorille mopopaja, jossa voi korjata ja tuunata mopojen lisäksi myös polkupyöriä tai muita nuorten tarvitsemia välineitä kulkuun tai menoon.

Mopopajaan on laadittu myös säännöt, joita jokaisen pajan käyttäjän tulee noudattaa. Pajan säännöt löytyvät alempaa sivulta.

Kylän mopopojat syysloman vietossa mopopajassa.

Mopopoikien ja Kylätoimikunnan 25.3. 2021 kokouksessaan päivitetyt ja hyväksymät mopopajan säännöt:

MOPOPAJAN SÄÄNNÖT

• Paja on kyläyhdistyksen hallinnoimassa rakennuksessa.
  • 1.6 asti avoinna ympärivuorokautisesti, poikkeus ajalla 1.6-31.8 ma-to klo 09-22,pe-su suljettu
  • Yhteyshenkilö Joonatan Saariniva
  • Kyläyhdistys on hankkinut mopopajaan työkaluja yhteiseen käyttöön, joita on käsiteltävä kuin omia työkalujaan. Rikkoutumisista tai katoamisista on ilmoitettava välittömästi mopopajan vastuuhenkilölle.
  • Jokainen huolehtii henkilökohtaiset tarvikkeet ja aineet mopojen, pyörien yms. korjaukseen ja huoltoon.
  • Mopopaja ja sen ympäristö on kaikin tavoin päihteetöntä aluetta.
  • Mopopajassa jokainen huolehtii tilan siisteydestä.
  • Öljyt ja muut aineet kaadetaan niihin varattuihin astioihin, ei koskaan maahan.
  • Mopopaja on lukossa oleva tila, johon avaimet on saatavissa mopopajan vastuuhenkilöltä.
  • Mopoilussa käytämme aina kypärää ja muita mahdollisia suojavarusteita sekä olemme huolellisia ajokäyttäytymisessämme.
  • Rekisterissä eli tieliikennekäytössä olevia moottoreita emme viritä.
  • Me allekirjoittaneet olemme sitoutuneet noudattamaan mopopajan sääntöjä.

Motonet lahjoitti 250 €:n edestä työkaluja mopopajaan.